Tractament Complert

El ser humà com un tot!

Aquesta és la nostra premisa i per això em desenvolupat una teràpia per qui ho necessiti,  un tractament propi basat en els nostres anys d’experiència, les nostres vivències, la nostra recerca contínua de teràpies antigues i de novedoses, de constant aprenentage, de que és tracta?

El nostre mètode te tres components:

  • un propiament físic, fent servir les tècniques convencionals que creiem més adients (osteopatía, quiromassatge relaxant o terapèutic, drenatge limfàtic, reflexología podal, kinesiotape, shiatsu …)
  • un component energètic, està més que demostrat que el Reiki i d’altres tècniques actuen de forma que millora substancialment els efectes d’altres tractaments, equilibra les energíes del nostre cos i ens ajuda a trobar-nos millor.
  • i el component psicològic, mental. Utilitzant EFT que ha demostrat durant anys la seva efectivitat en un ampli ventall de problemes físics i emocionals.

Tot això a més acompanyat d’un ambient relaxant, una llum tènue, música ambiental, l’aroma de l’encens i olis fets per nosaltres masserant les diferents plantes amb molt de temps, tot plegat conformant un ambient idoni per a recuperar-se i gaudir.