Que fem

Durant anys, el desenvolupament de les diferents teràpies ens duu a tractar la persona com una unitat funcional. Que vol dir això? No podem separar el que és físic de la resta, les emocions, els símptomes, … Tot plegat funciona com una sola entitat i l’excés o defecte d’algun d’aquests punts crea un desequilibri i això acaba desenvolupant patologies, problemes, és per això que oferim un tractament Holístic, ésa dir, tractem la persona com una entitat, un tot que engloba tant el cos, com la ment i l’esperit, tot està relacionat.

Ens movem en l’àmbit de les Teràpies Manuals on segons el que necessitis podem oferir:

  • Quiromassatge relaxant: Coneguts arreu del mon desde fa milers d’anys els massatges relaxants son reconeguts pel benestar que creen, tan físicament com psíquicament. Es el teu moment! Acompanyem el massatge d’aromes amb incens o ceres i olis essencials perquè l’experiència sigui més agradable.
  • Quiromassatge terapèutic: El “quiromassatge” és un mètode d’exploració mitjançant la palpació perceptiva i de tractament manual, aplicat sobre la superfície corporal i transmès per la pressió mecànica de les mans als diferents òrgans i teixits del cos, tenint així un efecte regulador sobre el dolor, la sensació general d’energia, els estats d’ànim, el cansament i en general sobre la psique. Segons els tractaments es poden aconseguir efectes que generen una reacció directe o reflexe a l’organisme.
  • Drenatge limfàtic: El podem definir com una tècnica que serveix per a l’activació del funcionament del sistema limfàtic superficial per tal de millorar l’eliminació del líquid intersticial i de les molècules de mida més gran i facilitar la seva evacuació. S’utilitza tant de forma terapèutica com d’estètica.
  • Kinesiotaping o vendatge neuromuscular: Consisteix en cintes de cotó adhesives que es fan servir per a tractar lesions musculars i articulars, correccions posturals i drenatges de fluids o líquids limfàtics.
  • Osteopatia estructural, cranial i visceral: Es una pràctica basada en la teoria que totes les malalties són causades per una pèrdua de la integritat estructural. Quan un sistema falla pot patir les conseqüències un altre i d’aquesta forma arrossegar el problema.
  • Reflexología Podal: Es una tècnica terapèutica que actua estimulant mitjançant massatge o presió a punts dels peus, actuant així als organs que hi tenen un reflex.
    Es te constància d’aquesta tècnica desde fa més de 2.000 anys tant a la Xina com Egipte o en tribus dels Estats Units.
  • Cross Tape:  El Cross Tape està format per cintes o bandes creuades en malla no elàstica i sense cap mena de medicaciò, formant un reixat adhesiu, l’adhesiu és hipoalergènic i les seves característiques son semblants a les del kinesiotape o vendatge neuromuscular.  Actua controlant les microcorrents electromagnètiques que flueixen per la pell i optimitzen el seu funcionament tant a nivell superficial com profund. S’utilitza tant com a tractament únic que com a complementari d’altres.

Els nostres massatges relaxants també influeixen al cos, ment i ànima i els realitzem amb diferents olis naturals per donar un toc personal a cada sessiò.