la App

Per tal de complementar la nostra feina, em desenvolupat una app per Android que pretén el següent:

  • Facilitar als cients la gestió de cites i abonaments.
  • Donar pautes per una vida més equilibrada.
  • Facilitar eines per potenciar tant l’alimentació com l’exercici com les activitats mentals.

Us la podeu descarregar gratuïtament des d’aquí i està disponible en català i castellà, sadapta automàticament a lidioma del mòbil.

Que t’ofereix la nostrra app?

Cal dir que per a tenir totes les opcions disponibles cal registrar-se, per fer-ho només és necessari un Email, nom d’usuari i contrasenya, tot i que es poden afegir més dades que ens poden servir per posar-nos en contacte amb vosaltres si calgués.

Si ets client, a la pantalla principal trobaràs la data de la teva propera cita i un apartat de Clients on es pot demanar cita mitjançant un còmode formulari, fer un seguiment dels abonaments (si n’hi ha) i accedir a la compra de sessions i abonaments online.

A més, cada día t’apareixerà a la part inferior d’aquesta pantalla una cita filosófica d’algún personatge famós.

Pantalla Principal

Podràs fer meditacions, escollint en cada cas els minuts que vols meditar. Si estàs registrat, a més, podràs seguir les meditacions guiades i accedir a un historial de totes les teves meditacions perquè puguis saber el teu progrès.

Un apartat de Jocs per a tots els usuaris (registrats i no registrats) que et faràn pensar, ideals per potenciar l’agilitat mental i no encartronar-se.

Tens ganes de fer coses? tenim un apartat de Propostes on et donem idees perquè et mantinguis actiu, pots aprendre a fer pa, iniciar-te al Reiki, tirar les Runes Celtes, fer sabons, meditar, passar un test d’Ayurbeda …

I finalment unes pautes per millorar la teva qüalitat de vida.

Un apartat on pots seguir consells sobre alimentació, exercici i ment, les tres pedres angulars de l’equilibri.

Si comences, cada 15 díes podràs desbloquejar el següent aparatat, aquests 15 díes és per donar-te temps a assimilar el que t’anem mostrant i que ho puguis seguir sense presió.