FAQ

 Com puc reservar un massatge?
Tens quatre opcions:

  • Trucar-nos al 622 23 28 30
  • Enviar-nos un mail a espaieu@gmail.com
  • Omplir el formulari de la pàgina Contacte.
  • Personar-te al nostre local a Genís Sala 15, de Santa Perpètua de mogoda

 Cal abonar el massatge abans de la cita?
No cal, es pot abonar l’import el mateix dia, bé amb efectiu o targeta.

Que he de portar el dia de la Cita?
Pels massatges disposem de roba interior d’un sol ús tant per home com per dona però en moltes ocasions no cal, depenent de la zona a tractar. Tu ho decideixes!

He d’escollir el massatge abans de la sessió?
No, de fet existeixen dues possibilitats, que vulguis algun tractament concret o que deixis a les nostres mans escollir el que creiem que és millor per a tu.

Cal tenir alguna cosa en compte?
El massatge, sigui del tipus que sigui requereix d’un ambient relaxat, tranquil, és per això que demanem que s’apagui o es posi en mode avió el telèfon i es desactivin les alarmes que puguin interrompre la sessió.

Puc fer-me un massatge si estic embarassada o tinc alguna malaltia?
En principi si, però ens hauries d’informar si tens alguna malaltia o prens medicació, ja que en alguns casos el massatge és contraindicat, per exemple en cas de grans varius, infeccions, etc. El teu metge t’indicarà si el massatge és aconsellat o contraproduent per al teu problema.

Amb quina freqüència puc fer-me un massatge?
Tot depèn del tipus de massatge i de com reacciona el teu cos, un massatge relaxant és pot rebre a diari sense problemes però per un massatge descontracturant aconsellem que és deixi passar una setmana com a mínim, el teu cos t’ho demanarà, escolta’l!
Aconsellem massatges de manteniment, amb una freqüència d’una sessió cada un, dos o tres mesos.

Existeix Parking a la vora?
El tram de carrer on estem situats, el començament de Genís Sala, està tot marcat com a zona vermella, això vol dir que pots aparcar gratuïtament durant una hora i mitja, només et cal apuntar en un paper l’hora d’arribada i deixar-lo en algun lloc visible del vidre del cotxe.